VERLAAGD PLAFOND

Hoe kunt u het beste uw plafond verlagen? De meest eenvoudige oplossing om een verlaagd plafond te creëren is met een HMD spanplafond. Een verlaagd HMD plafond of spanplafond is in principe een hoogwaardig polyester doek dat, zoals de naam al zegt, onder uw bestaande plafond wordt opgespannen. Hierdoor ontstaat in een handomdraai de beste manier om uw plafond te verlagen.

Dit zijn echter niet de enige voordelen en/of unieke eigenschappen van een HMD spanplafond.

Onze plafonds zijn ook ongevoelig voor algen , bacteriën en schimmels waardoor ze vaak voor in badkamer, sauna of zwembad worden gebruikt. Verder hebben de spanplafonds uitstekende akoestische eigenschappen en verkleuren ze ook niet door UV – straling. Wat dacht u van het gebruiksgemak; u hoeft nooit meer uw plafond te texen, de spanplafonds zijn gemakkelijk afneembaar, dit scheelt u veel tijd en geld in de toekomst. Een verlaagd plafond wordt meestal in één dag op een schone manier geplaatst. U heeft geen last van hak,- en breekwerk omdat de bestaande plafonds kunnen blijven zitten. Bovendien is het niet noodzakelijk om de hele ruimte leeg te ruimen. Alle zware meubelen kunnen blijven staan.

Ook de integratie van nieuwe of bestaande verlichting kunnen wij voor u realiseren compleet met de laatste LED techniek zodat u, in combinatie met LED dimmers, op uw energiekosten kunt besparen en een aangename sfeer in uw woonkamer of andere ruimte kunt creëren.

HMD SPANPLAFONDS IMPRESSIE VIDEO

VOOR | NA VOORBEELDEN

Klik om te vergroten