SPANPLAFONDS

Esthetisch – Sterk – Onderhoudsvriendelijk.

Het renoveren van een plafond is meestal een onaangename klus. Iedereen ziet er tegenop dat stukadoors, schilders of timmerlui dagenlang de rust verstoren, de gehele ruimte leeg moet en u meerdere dagen of weken niet of nauwelijks gebruik kunt maken van de betreffende ruimte. Maar het kan gelukkig anders!

Een HMD SpanPlafond is dé manier om uw plafond-problemen op te lossen. Heeft u een oud gescheurd plafond, of een ouderwets balkenplafond? Wilt u leidingen wegwerken of spots inbouwen? Heeft u geen zin meer om uw plafond te texen, of problemen met de akoestiek? Dan is een HMD SpanPlafond wellicht dé oplossing.

Het hoogwaardig polyester spanplafond wordt naadloos (tot 510 cm) ca. 3.5 cm onder het bestaande plafond gespannen. Wij kunnen het plafond meestal in één dag plaatsen zonder noemenswaardige overlast van stof en breekwerk. Bovendien is het niet noodzakelijk de ruimte te ontruimen; alle zware meubelen kunnen namelijk blijven staan.

Alle bijbehorende werkzaamheden, zoals het plaatsten van gordijnkoven en het aanbrengen van nieuwe- of het integreren van bestaande verlichting, kunnen door onze gekwalificeerde monteurs worden uitgevoerd. De spanplafonds zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar. Ook wat betreft verlichting heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment designverlichting in LED-, en halogeenverlichting met de daarbij behorende technische accessoires als dimmers, drivers en dimmodules.

Voor vragen kun u ook direct contact opnemen via contact pagina.

HMD SPANPLAFONDS IMPRESSIE VIDEO

VOOR | NA VOORBEELDEN

Klik om te vergroten